FREELANCEKOK - Zoekt u Koks, Freelance kok of ZZP kok, direct beschikbaar bel ons :tel 0611285076

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

FREELANCEKOK

FREELance KokS kunnen in diverse situaties uitkomst bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan extra drukke perioden, aan vervanging bij ziekte, invulling tijdens vakantieperioden of tijdens een vaak langdurige selectieprocedure van een nieuwe kok. De inzet van een FREELance KoK is altijd snel en zonder risico te realiseren. We zetten de voordelen voor u op een rijtje.

Een FREELance koK is een kleine ondernemer, gewend om zo efficiƫnt mogelijk en met aandacht voor uw product te werken.
U hoeft zelf geen tijd te besteden aan werving en selectie, omdat wij altijd de juiste kok op de juiste plek voor u inzetten.
Als een van onze koks om wat voor reden dan ook niet beschikbaar is, zorgen wij direct voor vervanging. Wij zorgen voor de planning, die wij afstemmen op uw wensen.
Onze koks hebben veel ervaring op allerlei gebieden. Zonder problemen zijn ze inzetbaar binnen bijvoorbeeld partycatering, bedrijfscatering,Demokok, live cooking,  a'la carte restaurants en instellingskeukens.
Regelmatig stemmen wij met u af of onze koks aan uw wensen voldoen. Is dat niet - of niet helemaal - het geval, dan zorgen wij in overleg voor vervanging.
Onze freelance koks zijn altijd in het bezit van door  de belastingdienst een goedgekeurde  Modelovereenkomst. Dit betekent dat u geen loonheffing en/of premie werknemersverzekeringen hoeft af te dragen. Een zorg minder.
Natuurlijk staat of valt elke samenwerking met het maken van goede afspraken. In de bijlage treft u behalve onze tarieven dan ook de spelregels die wij hanteren. Gaat u met ons in zee, dan vernemen wij graag welke  spelregels u op uw beurt hanteert. Wat verwacht u van een zelfstandig werkende kok, van een sous chef, van een keukenmanager? Dit geven wij dan vooraf door aan onze koks,Wij hebben meer dan 250 Freelance koks in ons bestand. Ze zijn inzetbaar in bijna heel Nederland en europa.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu